Busca:

Luciana Souza

Luciana Souza
12/7/1966 São Paulo, SP

Discografia

  • (2012) The book of Chet (Luciana Souza) – Sunnyside Records - CD
  • (2012) Duos III (Luciana Souza) – Sunnyside Records (EUA) - CD
  • (2010) Tide (Luciana Souza) - Universal Music - CD
  • (2007) The new bossa nova (Luciana Souza) – Verve Records (EUA) – CD
  • (2006) Duos II (Luciana Souza) – Universal Music – CD
  • (2004) Neruda • Sunnyside • CD
  • (2003) Norte e Sul/North and South • Sunnyside/Biscoito Fino • CD
  • (2002) Brazilian Duos • Biscoito Fino • CD
  • (2000) The poems of Elizabeth Bishop and other songs • CD
  • (1999) An answer to your silence • NY City Records • CD

Mais visitados
da semana

1 Festivais de Música Popular
2 Franco Scornavacca
3 Assis Valente
4 Lupicínio Rodrigues
5 Hermeto Pascoal
6 Dorival Caymmi
7 Clementina de Jesus
8 Daniela Mercury
9 Música Sertaneja
10 Chico Buarque