Busca:

Flora Purim

Flora Purim
6/3/1942 Rio de Janeiro, RJ

Discografia

  • (2005) Flora's Song (Flora Purim) - Narada.Jazz/Virgin - CD
  • (2003) Speak no evil (Flora Purim) • Narada Jazz/Virgin/EMI Records • CD
  • (2002) Flora Purim sings Milton Nascimento (Flora Purim) • Narada Jazz • CD
  • (2001) Perpetual emotion (Flora Purim) • Narada Jazz • CD
  • (2000) Homeless (Airto Moreira) - participação • Melt • CD
  • (1999) Last journey (Fourth World) • Melt • CD
  • (1995) Welcome back (Flora Purim) • B
  • (1995) Speed of light (Flora Purim) • B • CD
  • (1995) Encounters of the Fourth World (Fourth World) • B • CD
  • (1994) The flight (Flora Purim) • B • CD
  • (1993) Fourth World (Fourth World) • B • CD
  • (1993) Neto (Jose Neto) - participação • B • CD
  • (1992) Live at Ronnie Scott's Fourth World (Fourth World) • Jazz House • CD
  • (1991) Planet drum (Mickey Hart) - participação • Ryco • CD
  • (1990) Rhythmstick (Vários artistas) - participação • CTI • CD
  • (1990) Live at the Royal Festival Hall (Dizzy and U.N. Orchestra) - participação • Enja • CD
  • (1989) The sun is out (Airto Moreira e Flora Purim) • Crossover • LP
  • (1989) Struck by lightning (Airto Moreira) - participação • Venture • LP
  • (1989) The other side of this (Airto Moreira) - participação • Ryko • LP
  • (1989) Play river music - Rhythm Devils (Mickey Hart e Airto Moreira - participação • Ryco • LP
  • (1988) The midnight sun (Flora Purim) • Venture • LP
  • (1988) The colours of life (Airto Moreira e Flora Purim) • In and Out • LP
  • (1988) Samba de Flora (Airto Moreira e Jorge Dalto) - participação • Montuno • LP
  • (1987) Three way mirror (Airto Moreira e Joe Farrell) - participação • Reference • LP
  • (1986) The magicians (Airto Moreira e Flora Purim) • Crossover • LP
  • (1986) Mountains and the sea (Jose Neto) - participação • Water Lilly • LP
  • (1986) Aqui se puede (Airto Moreira) - participação • Montuno • LP
  • (1985) Humble people (Airto Moreira e Flora Purim) • Concord • LP
  • (1985) Dafos (Mickey Hart e Airto Moreira) - participação • Ryko • LP
  • (1983) Voices in the rain (Joe Sample) - participação • MCA • LP
  • (1981) Where flamingos fly (Airto Moreira) - participação • Artists House • LP
  • (1979) Carry on (Flora Purim) • Warner Brothers • LP
  • (1978) That's what she said (Flora Purim) • Milestone • LP
  • (1978) Everyday, everynight (Flora Purim) • Warner Brothers • LP
  • (1978) Touching you, touching me (Airto Moreira) - participação • Warner Brothers • LP
  • (1977) Encounter (Flora Purim) • Milestone • LP
  • (1977) Nothing will be as it was... tomorrow (Flora Purim) • Warner Brothers • LP
  • (1977) Slaves mass (Hermeto Pascoal) - participação • Warner Brothers • LP
  • (1977) I'm fine how are you? (Airto Moreira) - participação • Warner Brothers • LP
  • (1976) Open your eyes you can fly (Flora Purim) • Milestone • LP
  • (1976) Promises of the sun (Airto Moreira) - participação • Arista • LP
  • (1975) 500 miles high at Montreux live (Flora Purim) • Milestone • LP
  • (1975) Identity (Airto Moreira) - participação • Arista • LP
  • (1974) Stories to tell (Flora Purim) • Milestone • LP
  • (1974) Virgin land (Airto Moreira) - participação • Salvation • LP
  • (1974) Deodato/Airto in concert (Eumir Deodato e Airto Moreira) - participação • CTI • LP
  • (1973) Butterfly dreams (Flora Purim) • Milestone • LP
  • (1973) Borboleta (Carlos Santana) - participação • CBS • LP
  • (1973) Fingers (Airto Moreira) - participação • CTI • LP
  • (1973) Light as a feather (Return to Forever) • Polydor • LP
  • (1972) Return to forever (Return to forever) • ECM • LP
  • (1972) Free (Airto Moreira) - participação • CTI • LP
  • (1972) Welcome (Carlos Santana) - participação • CBS • LP
  • (1971) Seeds on the ground (Airto Moreira) - participação • Buddha • LP
  • (1970) It could only happen with you (Duke Pearson) - participação • Blue Note • LP
  • (1970) Natural feelings (Airto Moreira) - participação • Buddha • LP
  • (1970) Hermeto - Brazilian adventures (Hermeto Pascoal) - participação • Cobblestone/Muse
  • (1969) How insensitive (Duke Pearson) - participação • Blue Note • LP
  • (1969) Moondreams (Walter Wanderley) - participação • A • LP
  • (1965) Flora é MPM (Flora Purim) • RCA Victor • LP

Mais visitados
da semana

1 Lupicínio Rodrigues
2 Garoto
3 Elza Soares
4 Pixinguinha
5 Assis Valente
6 Tom Jobim
7 Caetano Veloso
8 Luiz Gonzaga
9 Dorival Caymmi
10 Noel Rosa