Busca:

Dorsal Atlântica



Discografia

  • (2012) Dorsal Atlântica 2012 • CD
  • (2002) Ultimatum • LP
  • (2002) Ultimatum ao vivo • LP
  • (2002) Pelagodiscos atlanticus • Independente • CD
  • (1999) Terrorism alive • Varda Records • CD
  • (1997) Straight • Cogumelo Records • CD
  • (1994) Alea jacta est • Cogumelo Records • CD
  • (1992) Musical guide from stellium • Heavy Records • LP
  • (1990) Searching for the light • Heavy Records • LP
  • (1988) Dividir e conquistar • Heavy Records • LP
  • (1988) Cheap tapes from divide and conquer • Heavy Records
  • (1986) Antes do fim • Lunário Perpétuo • LP
  • (1984) Ultimatum • Split • LP

Mais visitados
da semana

1 Noel Rosa
2 Lupicínio Rodrigues
3 Garoto
4 Nalva Aguiar
5 Pixinguinha
6 Tom Jobim
7 Elza Soares
8 Luiz Gonzaga
9 Assis Valente
10 Caetano Veloso