Busca:

Dorsal Atlântica



Discografia

  • (2012) Dorsal Atlântica 2012 • CD
  • (2002) Ultimatum • LP
  • (2002) Ultimatum ao vivo • LP
  • (2002) Pelagodiscos atlanticus • Independente • CD
  • (1999) Terrorism alive • Varda Records • CD
  • (1997) Straight • Cogumelo Records • CD
  • (1994) Alea jacta est • Cogumelo Records • CD
  • (1992) Musical guide from stellium • Heavy Records • LP
  • (1990) Searching for the light • Heavy Records • LP
  • (1988) Dividir e conquistar • Heavy Records • LP
  • (1988) Cheap tapes from divide and conquer • Heavy Records
  • (1986) Antes do fim • Lunário Perpétuo • LP
  • (1984) Ultimatum • Split • LP

Mais visitados
da semana

1 Jorge Portugal
2 José Camillo
3 Caetano Veloso
4 Festival MPB 80 (Rede Globo)
5 Rodrigo Vellozo
6 Moreno Veloso
7 Mayck e Lyan
8 Sivuca
9 Renato Barros
10 Irmãs Galvão