Busca:

Booker Pittman

Booker Pittman
3/10/1909 Fairmont Heights, Maryland, EUA
1969 Rio de Janeiro, RJ

Discografia

  • (1965) Booker Pittman • Musidisc • LP
  • (1964) Eliana e Booker Pittman • Mocambo • LP
  • (1963) New from Brazil - Boss nova - Eliana Pittman e Booker Pittman • Polydor • LP
  • (1961) Jam session - Dick Farney e Booker Pittman • RGE • LP
  • (1959) The fabulous Booker Pitman • Masterpiece • LP
  • (1959) Booker Pittman plays agains • RCA Victor • LP

Mais visitados
da semana

1 Jota Raposo
2 Ferrugem (Jheison Failde de Souza)
3 Elis Regina
4 Tom Jobim
5 Creone e Barrerito
6 Chitãozinho e Xororó
7 Nelson Cavaquinho
8 Caetano Veloso
9 Noel Rosa
10 Tim Bernardes